LO03000
LO03000
Terug naar overzicht

Ik ben Groenbezig.nl! En iedereen mag het weten!

Overijssel
Natuurbeleving

Fotowedstrijd

Of je nu de boomspiegels in jouw straat aan het vergroenen bent, een mooie geveltuin aanlegt óf je tuin een waar bijenwalhalla maakt met bloembollen voor bijen: jij bent hartstikke groen bezig. En dat mag iedereen weten! Doe daarom mee met de fotowedstrijd van Groenbezig.nl en laat Overijssel zien hoe jij je inzet voor een mooie groene omgeving.

Hoe doe je mee?

Laat Overijssel zien hoe jij Groenbezig bent! Zet jouw pas aangelegde heg, groene boomspiegel of ingezaaide berm op de foto. Fotografeer jezelf in actie, of verblijd een ieder met het eindresultaat. Breng de zweetdruppels of zwarte rouwrandjes onder de nagels in beeld, en zet de voldoening van een geslaagde vergroeningsactie op de kiek! Deel deze schitterende foto’s met ons via onze Instagram of onze Facebookpagina. Doe je mee via Instagram? Plaats de foto in je feed en voorzie je foto van de tekst: “Ik ben @groenbezig_overijssel”. Liever meedoen via Facebook? Plaats je foto dan op je tijdlijn met de volgende tekst: “Ik ben @groenbezig.nl”. Let op: alleen berichtjes en foto's die je openbaar deelt kunnen wij zien en dingen dus mee voor de prijs.

Wat kun je winnen?

De actie loopt vanaf half november. Tot en met maart roepen we elke 15e van de maand een winnaar uit die de mooiste, grappigste of meest ludieke foto met ons heeft gedeeld! De winnaars winnen een bezoek aan de Dasmobiel van Landschap Overijssel: een geur- en geluidsdichte hut, nog geen tien meter naast een bewoonde dassenburcht. Grijp jij deze unieke kans om een keer een das in het echt te zien? De bezoeken zullen in het voorjaar plaatsvinden: als de dassen weer actief worden en we -in het kader van corona- hopelijk wat meer vrijheden hebben