lo01883
lo01883
Terug naar overzicht

Gezocht: Educatief medewerker IVN Almelo

Almelo
Communicatie en PR, Netwerken en samenwerken, Natuureducatie

Motto van het IVN: beleef de natuur!

IVN-afdeling Almelo heeft als doelstelling om mensen in contact te brengen met de (stads)natuur. Met elkaar willen we dat bereiken door te verbinden. Met name kinderen van 0-12 jaar vormen onze doelgroep. Je bedenkt een plan hoe we actief de kinderen in Almelo kunnen bereiken. Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Er is ruimte voor eigen interesses en ideeën. Je wordt begeleid door een enthousiast bestuur(steam) met veel kennis en ervaring. Gezien de zwaarte van deze functie geven wij een financiële vergoeding van € 15,- per uur. De opdracht is voor een jaar, met uitzicht op vervolg en uitbouw.

Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 12 december 2018 naar: ivn.almelo@gmail.com o.v.v. ‘educatief medewerker IVN’. De gesprekken zullen worden gehouden op maandag 17 december in Almelo. Voor meer informatie over deze deze functie neem dan contact op met Heleen Eshuis (vicevoorzitter) 06 – 24.74.9917 of mail naar: LINK

Aantal uur: Locatie: Startdatum: 16 uur per week, Almelo 14 januari 2019

IVN-afdeling Almelo zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Almelo. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze IVN-afdeling heeft ca.180 leden. We hebben als doel dat we elk jaar willen groeien met 10%. We organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. We hebben met totaal zes verenigingen een samenwerkingsverband: Stichting Natuurhus Almelo. Het IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert.