DSC_4212
Terug naar overzicht

Zomer 2023: Coördinerend vrijwilliger tuinonderhoud

Vogellanden - Beleeftuin; moes,-therapie en ontmoetingstuin
Bewonersinitiatief, Buurttuinonderhoud, Natuurkennis

Vogellanden zoekt een coördinerend vrijwilliger voor de Beleeftuin die vanuit een groen hart, met oog voor verbinding van revalidanten, tuin en wijk diverse taken en activiteiten kan aansturen.

Over de functie: De werkzaamheden zijn het aansturen van het vrijwilligersteam en voorbereidende taken zoals moestuinplan, onderhoudsplan, tuinonderhoud. Je bent onderdeel van een team betrokken vrijwilligers waarbij jij een sturende rol hebt. Je werkt samen met de coördinator beleeftuin die aanspreekpunt is vanuit de organisatie.

Meer inhoudelijke informatie over onze beleeftuin vind je op https://www.vogellanden.nl/beleeftuin-buiten-zinnig

Jouw profiel

· Je bent van nature een organisatietalent en kunt mensen enthousiasmeren en activeren,

· Je bent gastvrij en kunt goed samenwerken in een team,

· Je bent communicatief vaardig,

· Je hebt affiniteit met tuinwerk en gedegen kennis van (moes)tuineren en planten.

· Je houdt van aanpakken;

· Je kunt zelfstandig werken en je hebt een enthousiaste en een flexibele werkhouding;

· Leeftijd vanaf 18 jaar.

· Je bent enkele dagdelen en op werkzaterdagen beschikbaar (eerste zaterdag van de maand).

Ons aanbod:

· Een gezellig vrijwilligers team met 15 teamleden;

· Leuk en gevarieerd werk;

· Prettig werken met de juiste machines en gereedschappen;

· Een taak met verantwoordelijkheden.

· Wij bieden je de mogelijkheid om invulling te geven aan een leuke vrijwilligersfunctie binnen een dynamische organisatie.

· Je kunt rekenen op goede begeleiding, verzekering, eventuele scholing en natuurlijk een overeenkomst. Wij vragen een verklaring omtrent gedrag.

Over Vogellanden

Vogellanden is het centrum voor medisch specialistische revalidatie, bijzondere tandheelkunde en gezonde leefstijl in Zwolle. Voor jong en oud. We coachen niet alleen de patiënt, maar ook elkaar naar een zo goed mogelijk leven. Want goede zorg voor onze patiënten, begint bij gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers. Die lekker in hun vel zitten en werk doen dat bij hen past. We kijken samen met de patiënt welke behandeling bij hem of haar past. Dat gaat om meer dan lichamelijke zorg. Het gaat om mensen en hun emoties, hun omgeving en hun persoonlijke ervaringen. We geven de patiënt het vertrouwen om het zelf te doen. Zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Informatie

Nadere informatie kan worden ingewonnen bij Marjon Snippe, coördinator vrijwilligerswerk, telefoon 038 498 1348 (op maandag en dinsdag aanwezig in wisselende diensten).

Sollicitatie

Heb je belangstelling voor bovengenoemd vrijwilligerswerk, mail je motivatie naar de coördinator vrijwilligerswerk, via het mailadres: vrijwilligerswerk@vogellanden.nl.