2021-05-30-ijsselbiennale
Terug naar overzicht

Gezocht: vrijwilligers IJsselbiënnale

Zwolle, Doesburg, Zalk, Marle Rha
Bezoekers ontvangen, Communicatie en PR

Waar mens en landschap elkaar ontmoeten

18 juni t/m 19 september is de IJsselbiënnale. De internationale kunstroute langs de IJssel waarbij mens en landschap elkaar ontmoeten. De voorbereidingen zijn inmiddels van start. Lijkt het jou leuk om te helpen vooraf of tijdens dit bijzondere evenement? Dat kan! Er zijn verschillende opties:

Optie 1: vrijwilliger ter ondersteuning van een kunstenaar

Vanaf 31 mei beginnen 2 kunstenaars in Zalk en Marle aan de opbouw van hun werken. Hier is nog ruimte voor vrijwilligers die hierbij willen helpen. Wel praktisch als je Engels spreekt.

Optie 2: ben jij juist in de voorbereidende periode beschikbaar?

Voor korte werkzaamheden die ca. 1 a 2 dagen in beslag nemen, wordt nog gezocht naar vrijwilligers die willen helpen bij het uitzetten van de routes en het praktisch inrichten van de informatiepunten.

Optie 3: vrijwilliger tijdens het evenement

Van 18 juni t/m 19 september is er dagelijks ruimte voor suppoosten en medewerkers bij de infostands in de regio Zwolle (Harculo) en Doesburg (Rha). Werktijden zijn dan vanaf 09.00 / 09.30 uur tot ongeveer 17.30 / 18.00 uur.

Doe mee & meld je aan!

Heb je al zin om jouw steentje bij te dragen? Of zoek je nog naar aanvullende informatie? Neem in beide gevallen contact op met Kim Snijders via telefoonnummer 06-15066913 of per mail: kims@ijsselbiennale.nl.

Een kijkje op de website van IJsselbiënnale? Klik dan hier