adviseurs-vd-toekomst-5
adviseurs-vd-toekomst-5
Terug naar overzicht

Inspiratiedag voor werken met Jeugd & Jongeren in de natuur

2017-10-07
de Fermerie
Betrekken van jongeren, Natuureducatie

Voor wie?
De inspiratiedag Jeugd & Jongeren in de natuur is bedoeld voor IVN’ers en andere natuurvrijwilligers die actief op pad gaan met kinderen en jongeren, zoals jeugd- en jongerenbegeleiders, natuurouders, schoolgidsen etc. Ben je nog niet actief bezig als vrijwilliger, maar wel geïnteresseerd? Ook dan ben je van harte welkom!

Doel
Het doel van deze dag is het delen en uitwisselen van ervaringen van natuurvrijwilligers, IVN-afdelingen en natuur- en milieugroepen en verdieping opdoen in bepaalde onderwerpen. Het is een dag vol inspiratie, ontmoeting, uitwisseling en praktisch bezig zijn.

Aanmelden en meer informatie
Deelname aan deze dag is kosteloos. Je kunt je tot 5 oktober aanmelden via de website van Natuur en Milieu Overijssel. Onderaan de pagina vind je daar een aanmeldformulier. De bijenkomst is in de Fermerie in Deventer (Muggeplein 9). Meer informatie over het programma en een beschrijving van de workshops vindt je in de bijlage (pdf). Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter Adema via 038-4250960 of adema@natuurenmilieuoverijssel.nl.