Boomtuintje voorjaarsbloeiers
voorjaarsbloeiers

Groene Loper Deventer

Groene Loper Deventer helpt jou om je buurt te vergroenen.

Groen en biodivers

Groene Loper Deventer wordt uitgevoerd door de Ulebelt, wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel en maakt onderdeel uit van de Groene Loper Overijssel.

Nieuws

Kijk voor plantacties, webinars en ander groen aanbod op Ulebelt.nl/groeneloper

Eetbare struiken
Eetbare struiken

Nieuwsbrief

Wil je e-mail ontvangen over groene activiteiten, kortingsacties, meetings, webinars en fondsen en subsidies? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief Groene Loper Deventer! Dat kan via Ulebelt.nl/groeneloper

We ondersteunen jullie groene initiatief!

Wil je meedenkhulp, advies over fondsen of PR of ben je op zoek naar de beste manier om meer buurtgenoten te betrekken bij het groen? Dan ben je bij de Groene Loper aan het goede adres!

De Groene Loper heeft al veel mensen geholpen met workshops, webinars, ontbijtsessies en natuurlijk met het planten van bloembollen, planten en bomen.

Samen kunnen we veel ervaringen en informatie uitwisselen en zo een prachtig groen netwerk vormen in de gemeente Deventer! Hierin werken we samen met de gemeente, de wijkenbeheerders, wijkmanagers, het Groenbedrijf en andere (groene) organisaties. Doe je ook mee? Ga snel naar: Ulebelt.nl/groeneloper