IMG_20210408_125615
Redactielid Mariska op pad
Terug naar overzicht

Redactielid gezocht voor Groenbezig

Overijssel
Communicatie en PR, Vinden en binden van vrijwilligers, Netwerken en samenwerken, Natuureducatie

Redactielid Groenbezig

Ben jij de Groene Blogger of Vlogger of Verslaggever die voor Groenbezig.nl door Overijssel wil struinen?

GROENBEZIG.NL is h├ęt platform voor groen vrijwilligerswerk in Overijssel.

Groenbezig is de plek waar je alles wat met groen vrijwilligerswerk in Overijssel te maken heeft kunt vinden. Van interessante vacatures tot leuke ad hoc klussen. Van inspirerende verhalen van vrijwilligers tot informatie over nieuwe cursussen. Van informatie en tips voor jouw organisatie tot een overzicht van alle groene (vrijwilligers)organisaties in Overijssel. Daarnaast enthousiasmeren we met deze website meer mensen voor groen vrijwilligerswerk en laten we zien wat er allemaal op groen-vrijwilligerswerk gebeurt in Overijssel. Het is daarmee een netwerk, servicedesk en etalage voor groen vrijwilligerswerk in een. Landschap Overijssel en Natuur & Milieu Overijssel zijn de initiatiefnemers van groenbezig.nl.

Wie zoeken we?

We zoeken een bevlogen verhalenverteller. Wij willen de verhalen van groene vrijwilligers en initiatieven in Overijssel graag delen via al onze online kanalen. We laten het aan je eigen creativiteit over hoe je die verhalen vertelt, bijvoorbeeld via vlog, blog of interview. Heb jij dat groene hart?

Wat bieden we?

Als redacteur maak je deel uit van het redactieteam dat een aantal keren per jaar bij elkaar komt. Je ontvangt een kilometervergoeding voor reizen die je maakt t.b.v. verslagen of vergaderingen.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail naar info@groenbezig.nl We komen graag met je in contact!