img0903
img0903

Het redactieteam van Groenbezig.nl

Groenbezig.nl wil het groene vrijwilligerswerk in Overijssel nog makkelijker en leuker te maken. Samen met jou willen we meer mensen enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan onze prachtige, groene provincie.

Dit platform www.groenbezig.nl is een initiatief van Landschap Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel, mede gefinancierd door de provincie Overijssel. Inmiddels hebben ook de Groene Loper Overijssel, Staatsbosbeheer, Stichting IJssellandschap en IVN zich bij ons platform aangesloten. Net als meer dan tweehonderd lokale en regionale vrijwilligersclubs. Het doel van dit platform is het groene vrijwilligerswerk in Overijssel nog makkelijker en leuker te maken. En meer mensen te enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan onze prachtige, groene provincie.

Het is een platform voor én van groene vrijwilligers in Overijssel. Wil jij jouw groep op het platform plaatsen, heb je een vacature, organiseer je en cursus voor vrijwilligers of heb je een mooi verhaal over jullie activiteiten? Neem dan contact met ons redactieteam via dit mailadres, dan zorgen wij voor plaatsing.

Het redactieteam van Groenbezig.nl bestaat uit een mix van vrijwilligers en medewerkers van bovengenoemde organisaties, te weten:

Freek Aberson

Hannelore Börger

Marieke van den Brink


Mariska Brouwer

Krista Esselink

Nico Kloek

Erik de Kruif

Livia Leysen


Carin van de Ploeg


Femke van Stratum


Marjolein van der Zee