Timmerman
Ilona Dijkman
Terug naar overzicht

Vrijwillige  Timmerman

Dalfsen
Natuurbeleving, Landschapsbeheer

Aan de slag als vrijwilliger

Een vrijwillige timmerman voert verschillende taken uit voor Landschap Overijssel in de houtwerkplaats op de Horte in Dalfsen onder regie van een medewerker van Landschap Overijssel. Er worden in Overijssel wilgen geknot, hoogstamfruitbomen gesnoeid, boompjes gezaagd en veel meer. Een deel van het hout komt naar de houtwerkplaats waar er producten van worden gemaakt voor in onze groene winkels. Wij zijn op zoek naar jou als je het werken met hout leuk vindt. Het is tevens een mooie kans een steentje bij te dragen aan de natuur in eigen omgeving.

Timmerman Jan Overgoor
Timmerman Jan Overgoor  -  Ilona Dijkman

Wat je doet en wie je bent

Samen met je collega-timmerman(nen) maak je diverse producten met een zo'n natuurlijk mogelijke uitstraling. De klussen variëren van robuuste vogelhuisjes met schors, insectenhotels, ‘goastokken’ tot het voorbereiden van materiaal uit de natuur voor kinderactiviteiten.

Je steekt graag samen met anderen de handen uit de mouwen en bent technisch. Je beschikt over kennis en vaardigheden die nodig zijn om van hout iets moois te maken. Het is handig als je woont in de omgeving van de Horte bij Dalfsen.

Een aantal producten die door de timmerman gemaakt worden
Een aantal producten die door de timmerman gemaakt worden  -  Ilona Dijkman

Wat je eruit haalt en wat wij jou bieden

Je komt terecht in een organisatie waarin we elkaar motiveren om het beste uit jezelf te halen. Je kan je vaardigheden tot uiting laten komen in producten die anderen waarderen. Jouw producten komen in heel Overijssel in aan bomen en muren te hangen.

Natuurlijk werk je met goed gereedschap en krijgt de pbm's die nodig zijn. Je bent verzekerd en krijgt indien nodig aanvullende (interne) scholing en begeleiding.

Je kan het complete functieprofiel downloaden via onderstaande knop. Ook kan je extra informatie opvragen bij Marja van Harten.

functieprofiel Timmerman

Timmermannen staan klaar
Timmermannen staan klaar  -  Marco Gerritsen