congres natuurlijk 2023
Communicatie toolkit Congres Natuurlijk!
Terug naar overzicht

Uitnodiging: Congres Natuurlijk - alles over natuurinclusiviteit

30 November 2023
Zwolle
Buurttuinonderhoud, Bewonersinitiatief, Netwerken en samenwerken

Uitnodiging: Congres Natuurlijk

Alle vrijwilligers van groene partijen in Overijssel zijn op donderdag 30 november van 9.30 – 15.30 uur van harte uitgenodigd op het Provinciehuis Zwolle voor het Congres Natuurlijk! Met jaarlijks meer dan 400 enthousiaste deelnemers is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplek voor mensen die meer willen weten over een natuurinclusieve leefomgeving.

Ontmoeten en inspireren
Deze dag staat volledig in het teken van ontmoeten en inspireren. Door de festivalachtige opzet stel je eenvoudig op basis van je eigen interesses jouw ideale dag samen. Op elk moment van de dag kun je kiezen uit praktijk- en kennissessies, excursies, speedconsults en ontwerpateliers. Van een buitenexcursie tot monitoring van soorten. Van leren over het vergroenen van steden tot de invloed van natuur op je gezondheid. Nieuwe inzichten en frisse energie brengt ons allemaal verder!

Vrijwilligersinitiatief in het zonnetje
Ontspan tussendoor in de lounge onder het genot van lekkere hapjes, drankjes en tal van infopoints, games of steek je handen uit de mouwen in de werkateliers. Ook wordt er een vrijwilligersinitiatief in het zonnetje gezet op het hoofdpodium. Wij nodigen jou graag uit voor een inspirerende en gezellige dag! Zien we je dan?

Meld je online aan!
Aanmelden kan eenvoudig via www.congresnatuurlijk.nl. Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij afmelden later dan 20 november wordt er een no show vergoeding in rekening gebracht van € 50,- die geheel ten goede komt aan een nog te bepalen groen doel.