foto-communicatie
foto-communicatie
Terug naar overzicht

Samen zorgen voor binding, boeiende verhalen en informatie. Iets voor jou?

Hengelo
Communicatie en PR

Ben jij graag actief?

Ben jij graag actief, zorg je graag voor goede informatie en communicatie en vind je het gezellig om samen te werken? Ben je graag zo met de natuur bezig en wil je zelf ook nog meer over de natuur weten… dan is dit echt iets voor jou. Wat ga je doen? Samen met andere werkgroepleden zorg je voor ons ledenblad DigiDuizendblad, de IVN-website, onze Facebookpagina, brochures, flyers of informeer je de media. Ook vinden we het leuk als je zelf nieuwe onderwerpen inbrengt. Een natuurkenner hoef je niet echt te zijn. Je ontmoet een leuke club mensen, die jou begeleidt waar nodig. Er zijn veel boeiende cursussen die je zelf kunt volgen.

Wil je meer weten, neem gerust eens contact op met Anton Hoenderboom Mail voor meer informatie, kijk op Website of onze Facebookpagina.

Dit is een van de activiteiten van IVN Hengelo. Het IVN is een landelijke organisatie met 170 plaatselijke afdelingen. Natuureducatie is belangrijk voor het IVN, boeiende verhalen vertellen over de natuur, het landschap, het milieu. Hoe meer je weet, hoe meer je ziet, hoe meer je geniet.