clifton-buitink
clifton-buitink
Terug naar overzicht

Cursus Verhalen vertellen

2020-11-20
Veldschuur Rouveen-Hasselt
Natuureducatie, Natuurbeleving

Els Baars, verteller

Onze docente Els Baars leert je via eenvoudige technieken hoe je zelf een kort verhaal vertelt en je luisteraars boeit. Of dat nu kinderen of volwassenen zijn, en of je nu vertelt over het leven van die eik of hoe de Lemelerberg is ontstaan.

Els leert je een verhaal op te bouwen en hoe je de spanning erin krijgt( en houdt!) We oefenen dit aan de hand van leuke oefeningen en natuurverhalen. Uiteraard kun je de basis technieken ook gebruiken voor een lang verhaal maar in ons werk staan we vaak buiten en vertellen we vaker korte verhalen. Daarom is deze cursus ook specifiek daarop gericht.

Na afloop kun je niet alleen op een leuke manier een kort verhaal vertellen maar ook jezelf op een ‘natuurlijke’ manier voorstellen.

Programma

Resultaat
Na afloop kun je niet alleen op een leuke manier een kort verhaal vertellen maar ook jezelf op een ‘natuurlijke’ manier voorstellen.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren op een boeiende manier een verhaal te vertellen.

Programma
Onze docente Els Baars leert je via eenvoudige technieken hoe je zelf een kort verhaal vertelt en je luisteraars boeit. Of dat nu kinderen of volwassenen zijn, en of je nu vertelt over het leven van die eik of hoe de lemelerberg is ontstaan.

Klok
9.00 uur - 16.00 uur

Info
Voor meer informatie over de cursus kun je terecht bij Marja van Harten via of 06-82 699 265
Ongeveer een week voor de cursusdatum krijg je nog een mail met de exacte adresgegevens.

Rekening houden met Corona

Ook tijdens onze workshop houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per cursus kunnen er daarom minder mensen meedoen.
Wil je meedoen, meld je dan tijdig online aan. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts? Blijf dan thuis.


De cursus kan door aangescherpte maatregelen kort voor deze datum worden afgelast