lo05662-3
lo05662-3
Terug naar overzicht

Gezocht: Nieuwe vrijwilligers voor kinderteam op Watermolen Frans

Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Watermolen Frans, Mander
Communicatie en PR, Betrekken van jongeren, Natuureducatie, Bezoekers ontvangen

Gezocht: nieuwe vrijwilliger kinderactiviteiten Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek (Watermolen Frans, Mander)

Jouw liefde voor het landschap doorgeven aan de volgende generatie? Sluit je dan aan bij het kinderactiviteitenteam van ons Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek. De vrijwilligers in dit team verzorgen groene kinderactiviteiten zoals speuren naar diersporen of, waterbeestjes in de molenkolk zoeken. Ook ontdekken we met de kinderen de geschiedenis van de molen. et team is op zoek naar 2 of 3 nieuwe leden.

Onder het motto ‘slecht weer bestaat niet’ gaan we vrijwel altijd met de kinderen naar buiten. Spelenderwijs verkennen ze de omgeving. Aan jou de taak om hen zo goed mogelijk te begeleiden bij deze natuurervaringen! Als kinderactiviteitenbegeleider wordt je onderdeel van een gezellig team. We organiseren de activiteit samen en staan voor elkaar klaar.

Het kinderactiviteitenteam organiseert gemiddeld 1x per maand op woensdagmiddag een open kinderactiviteit. Locatie is meestal de prachtige oude Watermolen Frans. Het is dus van belang dat je op woensdagmiddag beschikbaar bent. Kijk voor meer informatie over de vrijwilligersfunctie in onderstaand functieprofiel.

Lijkt het je wat? Reageer dan met een e-mail naar marjan.wagenaar@landschapoverijssel.nl. Marjan belt je dan terug voor een kennismakingsafspraak.