Grietje Bakker (Foto Trame Media)
Grietje Bakker (Foto: Trame Media)
Terug naar overzicht

Gratis lezing: 7 ingrediënten voor een gezonde balans

20 September 2023
Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk
Duurzaamheid

De Verspillingsvrije Week van maandag 11 tot en met zondag 17 september staat in het teken van Samen Tegen Voedselverspilling. In het kader daarvan organiseert Stichting Duurzaam Steenwijkerland woensdag 20 september een gratis lezing. Grietje Bakker van The Taste Of Love is voedingscoach en vertelt deze avond alles over een gezonde en duurzame balans op het gebied van voeding en leefstijl.

7 ingrediënten

Meer geluk, rust, energie, gezond oud worden. We willen het allemaal, maar geven onszelf niet de juiste input. Voor een gezonde balans heb je 7 ingrediënten nodig. Stuk voor stuk zijn ze even belangrijk en samen zorgen ze voor de totale input. Daarom deelt Grietje tijdens deze lezing dé 7 ingrediënten voor een gezonde balans in jouw leven: “Ik combineer mijn kennis en ervaring over voeding en leefstijl met het brein. Want als je écht wilt veranderen, begint dat in je hersenen.”

Dit is wat je ontdekt

Tijdens deze avond ontdek je wat de grootste fouten zijn die we bijna allemaal maken, welke 7 ingrediënten de basis zijn voor een gezonde balans, en hoe je deze keer écht kunt veranderen en dit ook volhoudt.

Herkenbaar

Wilma haar reactie na de lezing: “Wat een herkenbaar verhaal. Vanuit haar eigen ervaring geeft ze goede tips waar je direct mee aan de slag kunt. Het heeft mij meer inzicht, kennis en motivatie gegeven om ook rustmomenten te plannen in plaats van altijd maar aan te staan. Grietje, bedankt voor deze enthousiaste en waardevolle lezing!”

Gouden tips

Ben jij ook benieuwd naar de gouden tips voor een gezonde, duurzame leefstijl die je heel makkelijk kunt toepassen? Meld je dan nu aan via info@dzst.nl. De lezing is van 19.30 tot 21.00 uur in het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk.

Praktische adviezen

In 1,5 uur tijd deelt Grietje super veel waardevolle tips en praktische adviezen. Daarna zet jij direct de eerste stappen naar een top gezondheid, sterk immuunsysteem, energiepeil dat hoog blijft, brein dat goed functioneert en een lijf dat lekker met je meedoet.

Leerzaam

Eline vertelde na afloop: “Tijdens de lezing van Grietje kwamen er veel herkenningspunten uit mijn dagelijks leven naar voren. Te weinig slaap, steeds trek in tussendoortjes, stress en zo kan ik nog wel even doorgaan. Grietje liet ook de andere kant zien: hoe kom je in balans. Ze vertelde er zo enthousiast en vol passie over. Grietje weet waar ze het over heeft en heeft alle kennis in huis om je te helpen naar jouw nieuwe lifestyle. Heel erg bedankt voor je leerzame woorden!”

Alle info op een rij

  • Woensdag 20 september van 19.30 tot 21.00 uur
  • Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk
  • Voor deze gratis lezing is beperkt plek, dus geef je nu op via info@dzst.nl