groenbezig-logo
aan de slag in het groen
Terug naar overzicht

Groenbezig vragenuurtje

2 juli 2021
Online
Communicatie en PR, Netwerken en samenwerken

Zelf aan de slag op Groenbezig.nl

Organiseer jij een leuke activiteit of cursus? Kun je heel goed nieuwe leden gebruiken voor je vereniging? Zet het zelf op Groenbezig.nl en laat het iedereen in Overijssel weten.

Sta je al op Groenbezig, maar weet je niet precies hoe je hiermee moet werken? Meld je dan aan voor het vragenuurtje.

Sta je nog niet op Groenbezig? Lees dan verder...

aan de slag in het groen
aan de slag in het groen

Vragenuurtje vrijdag 2 juli vanaf 13.00 uur

Via Groenbezig bieden wij alle groepen en (bewoners)initiatieven die zich bezig houden met het vergroenen van hun omgeving een podium. Op je eigen pagina kun je aan Overijssel laten zien wat jouw groep of initiatief doet voor ons mooie groene Overijssel. Is jouw groep nog geen lid van Groenbezig? Meld je dan hier aan.

Als lid van het platform kun je jouw vrijwilligerswerk in de spotlight zetten door vacatures te plaatsen, jouw cursussen, workshops en andere activiteiten in de agenda zetten en Overijssel meenemen in jouw organisatie door inspiratieverhalen te delen.

Ga zelf aan de slag op Groenbezig! Breng je eigen pagina up to date en plaats je verhalen, activiteiten en vacatures. Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Op vrijdagmiddag ben je vanaf 13.00 uur welkom op ons digitale vragenuurtje en helpen wij je graag verder op weg.

Meld je aan door een mail te sturen naar Groenbezig
Je ontvangt dan van ons de link om deel te kunnen nemen aan het vragenuurtje via Zoom.

.
.