bladeren-zonlicht-lr-79

Groene Loper Losser Oldenzaal

De Groene Loper Losser Oldenzaal maakt onderdeel uit van de Groene Loper Overijssel, een provinciaal project om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij natuur, landschap en biodiversiteit. Een mooie manier om dat te doen is door de vele lokale groene (buurt)-initiatieven in Losser en Oldenzaal van klein tot groot, met elkaar kennis te laten maken en beter zichtbaar te maken. Wij organiseren daarom netwerkbijeenkomsten, gezamenlijke activiteiten en stellen budget ter beschikking van groene initiatieven.

mmm...natuur om op te (vr)eten

De Groene Loper Losser-Oldenzaal zet zich in voor meer groen in de stad. Dit najaar organiseren we een eetbare struikenactie.

mmm...natuur om op te (vr)eten
mmm...natuur om op te (vr)eten

Maak je straat groen tijdens Burendag 2021

Geld voor een groene buurt

buren, buurttuinen, verzorgingshuizen en andere maatschappelijke initiatieven kunnen financiën aanvragen bij het Oranjefonds. Deze financiën kunnen zij inzetten om tijdens Burendag, zaterdag 25 september de omgeving te vergroenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boomspiegels, geveltuinen, bankjes, een buurttuin, insectenhotel of fruitbomen. Voor verder informatie: www.burendag.nl

Balkonieren in Oldenzaal

Maak van je balkon een groen paradijsje.