GB groene vrijwilligersprijs
Groene vrijwilligers in heel Overijssel

Nomineer een groene vrijwilliger uit jouw groep

Elk jaar wordt begin december de Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) uitgereikt. Dit jaar wordt in elke gemeente ook een groene vrijwilliger in het zonnetje gezet. Omdat jij als geen ander weet wie zich in jouw organisatie / afdeling / werkgroep met hart en ziel inzet voor de natuur, schakelen we graag je hulp in. Ken jij een groene vrijwilliger, groep of bewonersinitiatief die het dit jaar verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld deze dan aan met onderstaand formulier.

Een bloemetje voor de winnaar
Een bloemetje voor de winnaar  -  Groene Loper Enschede

Deadline maandag 20 september

De genomineerde kan iedereen in jouw groep zijn, voor zover hij groen vrijwilligerswerk doet van bijzondere inhoud, vorm of werk. Leeftijd, man/vrouw, soort werkzaamheden, kort of lang vrijwilliger; dat maakt allemaal niet uit. We zijn juist op zoek naar een breed pallet aan groene vrijwilligers: van bijen-zoekers tot groene-zorg vrijwilligers, van gidsen tot snoeiers en knotters, van groene-verhalenschrijvers tot natuurfotografen, van rondvaarders tot mtb-pad schoonmakers.

Ook verenigingen, groepen of groepjes vrijwilligers kunnen genomineerd worden. Voor het insturen van je keuze kun je gebruik maken van bijgaand invulformulier.

Nomineren van een groene vrijwilliger? Zo doe je dat.

Wil je iemand nomineren? Download dan onderstaand formulier, print het en vul het in. Je kan het daarna scannen of fotograferen en verzenden naar a.vd.werf@overijssel.nl

Sommige vrijwilligers zetten zich in voor meerdere gemeenten; geef dat dan aan op het formulier. Zolang ze zich maar vrijwillig inzetten voor de Overijsselse natuur.

Afgevaardigden van groene organisaties in Overijssel bepalen met provincie en gemeenten de uiteindelijke winnaars. De selectie maakt de provincie vanaf 1 oktober. Stuur daarom uiterlijk maandag 20 september jouw inzending aan onderstaand emailadres. Het komen tot een keuze vergt natuurlijk even tijd, volgend jaar is er weer een kans.

Invulformulier aanmelding groene vrijwilliger