NKL Heemtuin Veermans Hof IJsselflora Wijhe (6)
Congres Natuurlijk

Vrijwillig naar Congres Natuurlijk

Het Congres Natuurlijk is dit jaar helemaal "into vrijwilligerswerk". Een hele dag met activiteiten en lezingen, én de uitreiking van een deel van de Overijsselse Vrijwilligersprijs voor groene vrijwilligers. Kortom, het Provinciehuis in Zwolle is de place to be op 30 november 2023

Congres Natuurlijk
Congres Natuurlijk

Jubileum

Het is de vijfde editie van Congres Natuurlijk. Reden voor een extra feestelijke editie. Hoe? Laat je verrassen. Meld je vandaag nog aan en we garanderen je op 30 november een feestelijke dag.

Kom samen: leuk en leerzaam

Welke rol je ook hebt bij een natuurinclusieve samenleving, je bent welkom. Dus kom samen naar Congres Natuurlijk! Geef jezelf op en maak meteen afspraken met medevrijwilligers met wie je graag komt. Gezellig, leerzaam en als je samen rijdt ook nog goed voor het klimaat.

Uitnodiging voor Congres Natuurlijk

Programma

Volgende week komt het programma online. Je kan dan zien welke inspirerende sprekers en workshops te volgen zijn…
Denk bijvoorbeeld aan: natuur en gezondheid, en hoe maak ik mijn huis en omgeving groen? Ook zijn er Inspirerende lezingen en activiteiten over monitoring, natuur in de stad, groene schoolpleinen en gedragsverandering.

Wil jij je actief bezig op dit congres?

Er zijn ontwerpateliers, bijvoorbeeld "hoe kan ik met de Omgevingswet groene stappen zetten in mijn eigen gemeente".

Wil je even rust?

Er is een lounge voor onze vrijwilligers voor een drankje en een leuk gesprek.
Er wordt een speciale routekaart ontwikkeld met inspirerende sprekers die voor jou als vrijwilliger interessant zijn binnen dit congres!