Groenbezig-facebookkader_Stappenplan

Facebookkader: Groenbezig.nl zet groene vrijwilligers in het zonnetje

27 februari tot 7 maart is het de week van de vrijwilliger! En daarom willen wij jou, als groene vrijwilliger, extra in het zonnetje zetten. 

Samen met alle andere vrijwilligers maak én houd jij Overijssel een prachtige, groene provincie. Of je dit nu doet door padden te helpen oversteken, door samen met je buren de boomspiegels in de straat te vergroenen of door er als natuurgids op uit te gaan om mensen meer te leren over de Overijsselse natuur. Overijssel kan niet zonder jou!

Vrijwilligers bedankt!

Namens alle organisaties achter Groenbezig.nl willen we jou ontzettend bedanken voor je vrije tijd, je energie, je enthousiasme en je inzet. Het liefst pakten we jullie bij de hand, trokken we jullie op een heel hoog podium en hingen een hele grote groenbezig-krans om jullie nek! Dit zit er voorlopig helaas nog niet in, dus hebben we een leuk digitaal alternatief bedacht

Een digitaal podium met een digitale krans!

Het digitale podium waar we jullie graag in de spotlight zetten is Facebook. We hebben speciaal voor de groene vrijwilligers een mooi Facebookkader gemaakt. Dit Facebookkader kun je als filter over je profielfoto heen leggen. Zo hangen wij jullie een digitale krans om de nek: om jullie te bedanken én om aan Overijssel te laten zien wat voor toppers jullie zijn.

Facebookkader instellen

Wat zou het fantastisch zijn, als straks niet alleen Overijssel, maar ook Facebook groen kleurt van al onze groene vrijwilligers! Je kunt hem nu al instellen, of straks tijdens de week van de vrijwilliger. Je kunt het kader ook te allen tijde weer vervangen door je originele profielfoto. Hoe je hem instelt lees je in onderstaand stappenplan.

Volg het stappenplan om het Facebookkader in te stellen
Volg het stappenplan om het Facebookkader in te stellen