insectenhotel met bijenbank - meanderhof
insectenhotel leren bouwen...

Wat is jóuw behoefte aan groene cursussen?

Jij bent, net als veel andere groene initiatieven en vrijwilligers(groepen) actief in Overijssel. Waar heb jij behoefte aan op het gebied van cursussen, workshops of andere manier van kennis op doen? Daar zijn we als samenwerkende Groenbezig-partners naar op zoek.

We hebben jouw hulp nodig!

Jaarlijks worden veel opleidingen, cursussen, workshops e.d. gegeven door één van de groene organisaties in Overijssel. Denk daarbij aan cursussen als IVN-Natuurgidsenopleiding, Veldhulpverlening, Snoeien fruitbomen, Maaien met de zeis, en VeiligVrijwilligerswerk Organiseren, online-cursussen via LeerjeGroen, e.d.

Nu, aan het eind van het jaar is zo'n moment dat je even stil moet staan: worden de juiste cursussen en trainingen georganiseerd, is er behoefte aan langere of juist kortere cursussen, en aan welke cursussen heb juist jij behoefte?

houtwalcursus olv Robert Pater
houtwalcursus olv Robert Pater

Online vragenlijst

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw 'kennis- en cursusbehoefte'. Je kan de vragenlijst online invullen. Het kost je maximaal 5 minuten van je tijd.

Dit bericht is bestemd voor alle groene initiatieven en vrijwilligers van o.a. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Landschap Overijssel, Waterschappen, Natuur en Milieu Overijssel en de IVN afdelingen in Overijssel. Stuur de link van deze website vooral door naar mensen die jij kent en daarover wat willen zeggen.

Met jouw input ontstaat er een totaal beeld rond het Overijssels cursusaanbod/wensen. En kunnen we aan de slag met jouw wensen om een gezamenlijk aanbod te maken dat ook nieuwe generaties aanspreekt en bindt aan vrijwilligerswerk.

Wil je de vragenlijst invullen voor 30 november? Bedankt voor je medewerking!

Alvast bedankt!

IVN Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel en Landschap Overijssel
Lilian Dieben, Hannelore Börger en Carin de Cloe